Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Bărbat, suspectat că şi-a omorât mama prin înfometare

Bucureşti. Bărbat, suspectat că şi-a omorât mama prin înfometare

Bucureşti. Bărbat, suspectat că şi-a omorât mama prin înfometare
18 Ian 2011   •   19:43

Poveste de groază în Capitală. Un bărbat este suspectat că şi-a omorât mama înfometând-o. Vecinii spun că femeia a fost ţinută ani în şir într-o mizerie de nedescris, mereu flămândă şi uneori chiar lipsită de apă. Femeia a murit luni-noapte iar poliţiştii s-au îngrozit când au intrat în casă. Bătrâna nu cântărea mai mult de 30 kilograme. Ca pe un monstru, aşa îl descriu vecinii pe bărbatul de 56 de ani care a fost luat pe sus de poliţişti, după ce mama lui a fost găsită moartă în apartament. Bătrâna avea 86 de ani şi i-ar fi trăit pe ultimii ca într-un film de groază, spun oamenii. Bătută, nespălată şi lăsată să moară de foame.

Femeia locuia cu fiul său într-un apartament din cartierul Berceni. Bărbatul ţinea în locuinţă zece pisici şi patru câini, cărora le-ar fi acordat mai multă atenţie decât propriei mame. Vecinii spun că e ceva necurat şi în felul în care a murit tatăl bărbatului.

Femeia şi-ar fi dat ultima suflare luni noapte. De abia dimineaţă bărbatul a anunţat un vecin că mama lui a murit. Oamenii au sunat la poliţie. Pentru că moartea femeii e suspectă bărbatul este acum audiat de un procuror.

Deocamdată procurorii nu se pronunţă asupra acestui caz. Autopsia femeii va stabili dacă bărbatul este sau nu vinovat de moartea mamei lui.



 

×
Subiecte în articol: batrana moarte suspecta Capitală
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close