Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Şoferul pistolar care a rănit clientul unui taximetrist a fost reţinut pentru 24 de ore

Bucureşti: Şoferul pistolar care a rănit clientul unui taximetrist a fost reţinut pentru 24 de ore

Bucureşti: Şoferul pistolar care a rănit clientul unui taximetrist a fost reţinut pentru 24 de ore
Sursa foto: Foto: churry-burry.ro
22 Feb 2012   •   17:35

Şoferul bucureştean care a tras mai multe focuri de armă în trafic a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul a împuşcat un taximetrist cu un pistol cu bile în urma unei altercaţii în trafic.

Un bărbat este cercetat penal de procurorii Parchetului Judecătoriei sectorului 2 după ce, miercuri dimineaţă, a împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc pasagerul unui taxi, anterior cei doi şicanându-se în trafic.
   
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, incidentul s-a petrecut pe Calea Moşilor, în Bucureşti.
   
Poliţiştii au stabilit, la faţa locului, că pasagerul este fratele taximetristului şi se afla în maşină împreună cu soţia lui şi doi copii minori în momentul în care bărbatul a deschis focul.
   
Taximetristul le-a declarat poliţiştilor că agresorul a spart geamul portierei din stânga cu ajutorul unui pistol, apoi a tras un foc asupra pasagerului, împuşcându-l în abdomen.
   
"La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, dar persoana care a fost împuşcată a refuzat îngrijirile medicale, deoarece la nivelul abdomenului prezenta o mică escoriaţie", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.
   
Cu toate că a fugit de la locul faptei, bărbatul care a tras focul de armă a fost prins de poliţişti şi condus la Secţia 8 de Poliţie. În maşina lui a fost găsit şi pistolul cu bile de cauciuc, pe care acesta îl deţinea legal.
   
Acum, bărbatul este cercetat pentru loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

×
Subiecte în articol: sofer
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close