Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Un bărbat a murit în staţia de metrou din Piaţa Universităţii

Bucureşti: Un bărbat a murit în staţia de metrou din Piaţa Universităţii

Bucureşti: Un bărbat a murit în staţia de metrou din Piaţa Universităţii
27 Mar 2008   •   17:49

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort, joi, în tunelul dinspre Universitate spre Piaţa Romană. Potrivit unor surse neoficiale, nu ar fi vorba de un gest sinusigaş. Bărbatul ar fi alunecat pe şina de metrou şi ar fi fost purtat de garnitură o distanţă destul de mare. Poliţia şi pompierii au fost alertaţi imediat după incident, forţele de ordine izolând porţiunea în care se fac cercetări.

UPDATE Anchetatorii aşteaptă un raport al medicilor legişti pentru a stabili cauza morţii bărbatului găsit în tunelul metroului, aproape de staţia Universitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, trupul bărbatului nu prezintă urme vizibile de traume ce i-ar fi putut provoca moartea. ?Poliţia Capitalei a fost înformată în jurul orei 12.10 de reprezentanţii Dispeceratului Metrorex şi tot atunci a fost întreruptă circulaţia pe firul doi de mers şi menţinerea ei pe firul unu?, a adăugat el.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul decedat avea 67 de ani şi era din Bucureşti. Acesta a fost găsit mort în tunel, la aproximativ 100 de metri de staţia de metrou Universitate.

Şeful Serviciului Poliţie Metrou, Constantin Croitoru, a declarat că bărbatul a fost lovit de metrou şi proiectat în zid. El a mai adăugat că bărbatul, observat de câţiva martori stând pe un scaun la capătul peronului de la staţia Universitate, s-a ridicat şi a coborât scările care duceau spre tunel. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală ?Mina Minovici?, unde medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

După ce a avut loc incidentul, circulaţia metroului pe magistrala Pipera ? IMGB s-a desfăşurat cu două transbordări între staţiile Aviatorilor şi Universitate. Circulaţia a revenit la normal în jurul orei 13.30.

Antena3.ro

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close