Antena 3 CNN Actualitate Cadavru decapitat şi fără membre găsit în Caraş-Severin (VIDEO)

Cadavru decapitat şi fără membre găsit în Caraş-Severin (VIDEO)

Cadavru decapitat şi fără membre găsit în Caraş-Severin <font color=red>(VIDEO)</font>
14 Oct 2007   •   19:56

Poliţiştii din Caraş-Severin sunt în alertă, după ce au găsit cadavrul decapitat şi fără membre al unui bărbat. Anchetatorii cred că omul a fost omorât, apoi tăiat în bucăţi, care au fost ascunse sub două poduri. Poliţiştii au foat anunţaţi de un bărbat. A pornit imediat spre locul indicat. Sub un pod au găsit sâmbătă seară un trunchi de om. Cercetările au continuat toată noaptea. Abia la ivirea zorilor poliţiştii au găsit şi celelate părţi ale corpului sub un alt pod din apropiere.

Până acum poliţiştii nu au niciun indiciu care să-i ducă spre cel care a săvârşit crima înfiorătoare. Ei cred că victima nu este un om al străzii, după haine şi manichiura bine întreţinută. Ar fi vorba de un bărbat de 30-40 de ani care a fost ucis în urmă cu câteva zile în altă parte şi apoi dus pe câmp, într-un loc izolat. Acum anchetatorii aşteaptă rezultatul autopsiei.

Anchetatorii reşiţeni au dat alarma şi în Timiş. Între timp încearcă să afle identitate bărbatului mort. Este foarte greu deoarece cadavrul a intrat în descompunere şi nu se mai disting trăsăturile feţei.

CADAVRU DECAPITAT GĂSIT SUB UN POD ÎN CARAŞ-SEVERIN

Observator

×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close