Antena 3 Actualitate Cadavrul desfigurat al unei tinere, descoperit la Agigea (VIDEO)

Cadavrul desfigurat al unei tinere, descoperit la Agigea (VIDEO)

20 Iul 2010   •   20:40
Cadavrul desfigurat al unei tinere, descoperit la Agigea (VIDEO)

Macabra descoperire a fost făcută de un localnic care îşi păzea vitele pe islaz. Ancheta se anunţă grea pentru că anchetatorii nu au indicii pentru stabilirea identităţii tinerei găsită moartă la Agigea.

Bărbatul a înlemnit când a văzut cadavrul tinerei. "Era dezbrăcată... mi-a venit rău. Era tânără... şi nici urâtă nu era. Era întinsă, cu picioarele desfăcute şi cu rochia aşa, cu capul gol?, a declarat Druchi Ghiţă, martor.

A fugit cât l-au ţinut picioarele în căutare de ajutor. ?Am oprit o grămadă de oameni cu maşina ca să dea telefon la poliţie să vină acolo?, spune martorul.

Omul spune că e urmărit de ghinion. Nu e prima femeie pe care o găseşte în câmp. ?Eu am zis că poate e beată că anul trecut am mai găsit una în mijlocul drumului. Aia era beata, asta nu era beată, avea muşte pe ea?, a declarat Druchi Ghiţă.

 

Din start, anchetatorii au recunoscut dificultatea cazului. ?Cert este că vor fi făcute verificări foarte serioase deoarece poziţia şi locaţia pot naşte o ipoteză. Că moartea nu a fost tocmai accidentală?, a declarat Teodor Niţă, procuror.

Există semne că femeia a fost violată înainte de a fi omorâtă. ?Există suspiciuni de viol. Fusta e ridicată, nu avea lenjerie intimă?, a spus procurorul.

Localnicii au propriul scenariu despre cum a ajuns cadavrul pe islazul lor. ?Sunt atâţia oameni cu animalele pe câmp, o vedea cineva, dacă o omora cineva acolo. Dar cred că a adus-o moartă şi a aruncat-o?, e de părere o localnică.

Autopsia nu va da prea multe răspunsuri, pentru că trupul era în stare avansată de descompunere. Anchetatorii speră să primească indicii din testele ADN cerute la Bucureşti.

Observator

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close