Antena 3 CNN Actualitate Cadou simbolic pentru Ion Iliescu: tablouri înfăţişând eroii Revoluţiei din 1989

Cadou simbolic pentru Ion Iliescu: tablouri înfăţişând eroii Revoluţiei din 1989

Cadou simbolic pentru Ion Iliescu: tablouri înfăţişând eroii Revoluţiei din 1989
12 Apr 2008   •   10:06

La întoarcerea de la Strasbourg, unde în urmă cu două zile au participat la un miting în faţa Palatului Drepturilor Omului, o delegaţie de revoluţionari a ţinut să îi facă lui Ion Iliescu un cadou simbolic. Este vorba de 21 de tablouri cu eroii Revoluţiei din decembrie 1989.

Zeci de revoluţionari s-au strâns vineri noapte în faţa locuinţei fostului preşedinte Ion Iliescu pentru a-i înmâna cadoul. Delegaţia, formată din 40 de persoane şi condusă de preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş, a participat, joi, la un miting în faţa Palatului Drepturilor Omului din Strasbourg. Ei au protestat împotriva indiferenţei autorităţilor române faţă de soluţionarea dosarelor Revoluţiei din decembrie 1989. Revoluţionarii promit că vor reveni cu alte cadouri sugestive la reşedinţa fostului preşedinte al ţării.

Delegaţia de revoluţionari a mai pichetat locuinţa lui Ion Iliescu în februarie. Atunci i-au adus un document redactat de ei, intitulat „Apelul pentru Adevăr”, şi o lumânare după care au părăsit locul.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close