Antena 3 CNN Actualitate Călăraşi. Poliţist de frontieră găsit împuşcat în cap

Călăraşi. Poliţist de frontieră găsit împuşcat în cap

Călăraşi. Poliţist de frontieră găsit împuşcat în cap
23 Ian 2008   •   08:34

Poliţistul de frontieră din Călăraşi dispărut cu o zi în urmă, cu arma şi muniţia din dotare, a fost găsit de echipele de căutare, miercuri dimineaţă, împuşcat în cap, pe malul Dunării. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Călăraşi, comisarul Vasile Chiru, a declarat că bărbatul a fost descoperit de echipele de căutare în jurul orei 09.25, pe malul stâng al Dunării, la aproximativ doi kilometri de locul unde trebuia să efectueze serviciul de pază.

Bărbatul, îmbrăcat în uniformă de poliţist de frontieră, era împuşcat în cap. Perimetrul a fost securizat, până la sosirea anchetatorilor. Din discuţiile cu membrii familiei poliţistului, poliţiştii nu a aflat motive pentru care acesta ar fi putut să se sinucidă.

Marţi, agentul Nicolae Costache, în vârstă de 34 de ani, trebuia să intre în serviciul de pază la o cazarmă dezafectată din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Călăraşi dar, în jurul orei 14.00, s-a constatat că acesta "dispărese" cu arma din dotare. Costache a plecat cu un pistol Carpaţi, de calibru 7,65 mm. În plus avea asupra sa şi 12 cartuşe, muniţia din dotare.

După ce a fost constatată dispariţia poliţistului de frontieră, autorităţile au început căutarea acestuia. Poliţia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost mobilizate.

Poliţistul era încadrat pe funcţia de agent în cadrul Poliţiei de Frontieră Călăraşi din aprilie 2004, dată până la care a lucrat în cadrul aceleiaşi instituţii, dar încadrat pe bază de contract.

Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close