Antena 3 CNN Actualitate Căldură extremă în România. Sute de apeluri la 112! Corespondenţă specială din mijlocul arşiţei

Căldură extremă în România. Sute de apeluri la 112! Corespondenţă specială din mijlocul arşiţei

Tot sudul României este sub cod portocaliu de caniculă, iar oamenii fac faţă cu greu temperaturilor extrem de mari. Reporterul Antena 3 CNN, Cristi Popovici, transmite din mijlocul arșiței din București.

de Cristi Popovici    |    Ioana Mircea    |    18 Iul 2023   •   15:21

Termometrele au arătat astăzi la ora 14.00, 43 de grade Celsius, la Turnu Măgurele. În București, în tramvai, termometrul arată 41,1 de grade Celsius.

Meteorologii susțin că ar trebui să ne așteptăm și în zilele următoare la o vreme asemănătoare. Este cod portocaliu de caniculă, astăzi, în partea de sud a țării cu temperaturi resimțite undeva peste 40 de grade în multe zone, inclusiv în Capitală.

Medicii vin cu recomandarea de a evita să ieșim din casă, dacă nu este necesar. Oamenii se descurcă foarte greu, mai ales pe șantier acolo unde temperaturile ajung la 45 de grade Celsius, temperaturi care chiar ne-au topit și termometrul.

Citește și: România înfruntă o nouă zi de foc | Temperaturile ating 39 de grade la umbră în sudul ţării | Meteorologii au anunţat cât va persista canicula extremă

×
Subiecte în articol: caldura extrema
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close