Antena 3 CNN Actualitate Căldura i-a scos pe români pe ştranduri şi pe timp de noapte

Căldura i-a scos pe români pe ştranduri şi pe timp de noapte

Căldura i-a scos pe români pe ştranduri şi pe timp de noapte
24 Iun 2008   •   09:05

Nopţile nu mai sunt un refugiu împotriva temperaturilor prea ridicate. Românii au găsit însă o soluţie: scăldatul nocturn. Astfel, ştrandurile şi bazinele din toată ţara au fost luate cu asalt de tinerii doritori să se răcorească. Nici la malul mării nu au fost excepţii. După ce au stat toată ziua la soare, seara turiştii au revenit pe plajă pentru o baie la apus.

Ştrandurile din Bucureşti au fost pline luni noapte. Românii au ieşit să facă o baie pe ştrand, împinşi de la spate de căldura din apartamente. ?Este foarte bine aici, este răcoare. Este căldură mare şi merită să ieşi să faci o baie?, spun ei. Apa sărată de la Ocna Sibiului a atras şi ea luni seară zeci de sibieni. Pentru cei care au muncit până târziu o bălăceală a fost numai bună pentru relaxare.

Distracţie nocturnă, pe ştranduri şi la mare


Unii şi-au permis chiar să fugă câteva zile la mare. Zeci de tineri au luat luni seară cu asalt plaja din Mamaia. Faptul că soarele apusese demult nu i-a deranjat de loc. Din contră. Cei mai mulţi turişti preferă să facă baie noaptea pentru că apa este caldă iar plaja este mult mai liberă.

Antena 3

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close