Antena 3 CNN Actualitate Calendarul de înscriere în grădiniță 2020 a fost publicat de Minister. Înscrierile încep pe 8 iunie, iar reînscrierile pe 25 mai

Calendarul de înscriere în grădiniță 2020 a fost publicat de Minister. Înscrierile încep pe 8 iunie, iar reînscrierile pe 25 mai

Înscriere grădinita 2020. Calendarul de înscriere în grădinițe 2020 a fost publicat de Ministerul Educației, luni seară.

Calendarul de înscriere în grădiniță 2020 a fost publicat de Minister. Înscrierile încep pe 8 iunie, iar reînscrierile pe 25 mai
Sursa foto: pixabay
04 Mai 2020   •   23:44

Înscrierile încep pe 8 iunie, iar reînscrierile pe 25 mai, potrivit unui anunț sumar publicat de instituție pe pagina de Facebook.

De remarcat că Ministerul Educației nu a precizat nimic, în acest anunț, cu privire la obligativitatea grupei mari de grădiniță, care trebuie să funcționeze din toamnă, potrivit legii în vigoare, potrivit edupedu.ro.

Înscrierile la grădiniță 2020 debutează cu reînscrierea copiilor care urmează deja învățământul preșcolar. Părinții copiilor care acum sunt grupa mică sau grupa mijlocie îi pot reînscrie pe cei mici la grădiniță, pentru a urma grupa următoare, în perioada 25 mai – 5 iunie.

Înscrierea în grădiniță a copiilor care nu au mai urmat până acum învățământul preșcolar se va desfășura în 3 etape. Etapa I de înscriere la grădiniță 2020 are loc în perioada 8 iunie – 3 iulie, Etapa a II-a de înscrieri se desfășoară între 20 iulie – 10 august, iar etapa a III-a se numește “Corecturi” și este programată în intervalul 11 – 31 august.

Ministerul Educației nu a precizat nimic cu privire la procedura concretă a înscrierilor, ci s-a limitat la a comunica datele de mai sus. Amintim că înscrierile la grădiniță, precum și cele la clasa pregătitoare au fost sistate, după ce guvernul a decis ca toate școlile și grădinițele din România să rămână închise de pe 11 martie 2020 pentru tot acest an școlar, în contextul pandemiei COVID-19.

×
Subiecte în articol: inscrieri gradinita 2020
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close