Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, din nou în comuna Săuceşti

Călin Popescu Tăriceanu, din nou în comuna Săuceşti

Călin Popescu Tăriceanu, din nou în comuna Săuceşti
12 Aug 2008   •   09:16

Prim-ministrul Călin Popescu-Tăriceanu efectuează, marţi, o vizită în comuna băcăuană Săuceşti, una dintre cele mai grav afectate de inundaţiile din ultima perioadă. După vizita în zonele afectate de inundaţii, premierul va reveni la Bucureşti pentru a participa la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), programată pentru ora 16,00, a informat Executivul.

Tăriceanu a vizitat şi la sfârşitul lunii iulie comuna Săuceşti, din judeţul Bacău, asigurând persoanele afectate de sprijinul Executivului pentru acordarea ajutoarelor de urgenţă şi reconstrucţia caselor distruse de inundaţii.

Guvernul va trebui să aloce încă 36 de milioane de lei, în şedinţa de miercuri, pentru reconstrucţia caselor avariate de inundaţiile din nordul ţării, potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru.

Sumele pentru achiziţionarea materialelor de construcţie pentru ridicarea a 1.500 de case pentru sinistraţii ale căror locuinţe au fost distruse complet ajung la 57 de milioane de lei, Executivul alocând, pe 31 iulie, 21 de milioane.

Agerpres

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close