Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Groza au deschis anul şcolar la Mogoşoaia

Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Groza au deschis anul şcolar la Mogoşoaia

Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Groza au deschis anul şcolar la Mogoşoaia
17 Sep 2007   •   07:55

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu participă luni la deschiderea noului an şcolar, în comuna Mogoşoaia, la Şcoala generală nr. 1. Potrivit unui comunicat al Primăriei din Mogoşoaia, la deschiderea anului şcolar va fi prezentă şi Loredana Groza, care va cânta pentru cei 385 de şcolari ai comunei.

Şcoala din Mogoşoaia, se precizează într-un comunicat difuzat de primăria comunei, se numără printre cele mai moderne şi bine dotate şcoli din mediul rural din România. ?Aceasta a fost modernizată în actualul mandat al primarului Paul Precup, beneficiind în prezent de dotări la nivel european: termopan, tavan fals, spoturi, mobilier nou, table de ultimă generaţie, sistem de supraveghere video, laborator de informatică?, se arată în comunicat.

Suma totală a investiţiilor 2005-2007 s-a ridicat la 900.000 de lei, provenind din fonduri guvernamentale, bugetul local al primăriei şi din sponsorizări. Primăria din Mogoşoaia a mai informat că Loredana Groza va prezenta, cu acest prilej, cel mai nou album al său, primul din cariera sa dedicat copiilor.

Rompres

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close