Antena 3 CNN Actualitate Calvarul unei prostituate de lux din Deva. Cum s-a răzbunat un client alungat din pat după ce a refuzat să se spele

Calvarul unei prostituate de lux din Deva. Cum s-a răzbunat un client alungat din pat după ce a refuzat să se spele

O tânără care practica prostituţia într-un apartament închiriat din Deva a trecut prin clipe de groază.

Calvarul unei prostituate de lux din Deva. Cum s-a răzbunat un client alungat din pat după ce a refuzat să se spele
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Ian 2020   •   17:07

În noaptea de 14 ianuarie, femeia se afla împreună cu un client în vârstă de 45 de ani, cetăţean italian, în camera unde urma să îşi ofere serviciile sexuale, pentru suma de 200 de lei.

Într-o încăpere alăturată se afla „partenerul” tinerei, relatează adevarul.ro.

La un moment dat, însă, românca i-a cerut italianului să se spele. Acesta i-a cerut banii, însă ar fi fost refuzat. Cearta a degenerat, iar bărbatul a părăsit apartamentul. „Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînţelegeri avute cu un bărbat, a cărui identitate nu a putut-o preciza, cu privire la o sumă de bani, aceasta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp şi a intrat în locuinţă, însoţit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Miercuri, poliţiştii au identificat şi au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de trei dintre suspecţi.

×
Subiecte în articol: deva
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close