Antena 3 CNN Actualitate Camerele video din autobuze şi troleibuze nu supraveghează beţivii şi hoţii de buzunare

Camerele video din autobuze şi troleibuze nu supraveghează beţivii şi hoţii de buzunare

Camerele video din autobuze şi troleibuze nu supraveghează beţivii şi hoţii de buzunare
20 Apr 2008   •   22:52

Cei de la RATB au reflectat asupra securităţii cetăţeanului în drumul său cu autobuzul şi au ajuns la concluzia că mijloacele de transport în comun nu se numără printre cele mai sigure ?situaţii? în care ne putem afla. Aşa că Regia a implementat un nou sistem de supraveghere, bazat pe camere de luat vederi amplasate chiar în interiorul autobuzelor şi troleibuzelor, relatează Gardianul.

Traseele monitorizate sunt cele ale autobuzelor de pe liniile 131, 331 şi 385 şi ale troleibuzelor 69, 85, 86, 90. Ochiul vigilent al bucureşteanului va remarca imediat că toate acestea traversează centrul Capitalei, nu temuta periferie. Astfel că traseul autobuzelor 102, 105, 116, 117, 282 nu beneficiază de supraveghere video.

RATB pare să uite că acestea sunt maşinile preferate de beţivi, hoţi de buzunare sau bătăuşi de cartier.

Regia de Transport nu oferă explicaţii cu privire la alegerea deloc justă a traseelor monitorizate. Se mulţumeşte să amintească păgubiţilor că RATB nu centralizează plângeri, ci Poliţia. Prin urmare, forţele de ordine sunt cele care au acces la vizionarea înregistrărilor, întrucât tot ele sunt cele care vor stabili pedepsele.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close