Antena 3 CNN Actualitate Au intrat într-un cămin de apă și li s-a făcut rău. Pompierii au fost cei care le-au salvat, în Harghita

Au intrat într-un cămin de apă și li s-a făcut rău. Pompierii au fost cei care le-au salvat, în Harghita

Trei persoane care au intrat astăzi într-un cămin de apă în localitatea Bălan din județul Harghita au fost salvate de pompieri după ce li s-a făcut rău.

Au intrat într-un cămin de apă și li s-a făcut rău. Pompierii au fost cei care le-au salvat, în Harghita
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    23 Oct 2022   •   18:47

La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială de intervenție, precum și ambulanțe, pentru a le salva pe cele trei persoane din căminul de apă, potrivit Inspectoratului de Situații de Urgență Harghita.

Conform pompierilor, trei persoane, dintre care doi bărbați și o femeie, au intrat în vana unei conducte secundare de aducțiune.

Victimele, o femeie de 42 ani și 2 bărbați, de 35 și 44 ani, au fost extrase de pompieri. Ele se aflau într-o stare de confuzie și agitație.

Acestea au fost preluate ulterior de echipajele medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: bălan Harghita
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close