Antena 3 CNN Actualitate Campanie pentru conservarea Cazinoului din Constanța

Campanie pentru conservarea Cazinoului din Constanța

Campanie pentru conservarea Cazinoului din Constanța
18 Iun 2018   •   15:19

Organizatorii festivalului Neversea au lansat luni, campania SOS (Save Our Symbol) Cazino prin care orice persoană poate dona prin intermediului site-ului evenimentului o sumă de bani, fondurile strânse urmând să fie utilizate pentru lucrările de conservare a monumentului. Campania se va încheia pe data 1 noiembrie, iar suma strânsă de la cetăţeni va fi dublată de organizatorii Neversea, în limita a cel mult 10.000 de euro. Cazinoul va fi conservat de municipalitate până la jumătatea lunii noiembrie.

Directorul de marketing şi comunicare al festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că organizatorii evenimentului lansează campania SOS (SAVE Our Symbol) Cazino, prin care orice persoană poate contribui la realizarea lucrărilor de conservare a monumentului istoric, scrie news.ro.

”Organizatorii festivalului Neversea alături de Primăria muncipiului Constanţa demarează campania SOS Cazino,  prin care iniţiatorii doresc să pună în valoare această clădire simbol a României dar şi să contribuie la procesul de salvare a clădirii. SOS Cazino este o invitaţie către toţi românii care vor să rămână în istorie printre cei care au contribuit la salvarea acestei clădiri”, a afirmat Edy Chereji.

El a menţionat că donaţiile se pot face pe siteul www.neversea.com/sos-cazino. De asemenea, organizatorii Neversea vor dubla suma strânsă din donaţiile făcute de către public, în limita a cel mult 10.000 de euro.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close