Antena 3 CNN Actualitate CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț important venit din Rusia

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț important venit din Rusia

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț important venit din Rusia
14 Iul 2018   •   13:31

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Naţionala de fotbal a Rusiei este dezamăgită de eliminarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2018, deşi a avut cel mai bun parcurs în această competiţie după destrămarea Uniunii Sovietice, a declarat pentru agenţia TASS selecţionerul Stanislav Cercesov, potrivit Reuters. Google sărbătorește CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 cu un Doodle special.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018  "Dacă ne gândim la latura emoţională, noi am terminat pe o notă pozitivă. În ce priveşte însă latura sportivă... sportul înseamnă trofee. Iar noi nu avem un trofeu. Din acest motiv, cu siguranţă că suntem dezamăgiţi", a afirmat Cercesov.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Calificată automat la Mondial, în calitate de gazdă, Rusia a început turneul ca echipa clasată cel mai prost în ierarhia FIFA, dar victoriile cu Arabia Saudită şi Egipt i-au permis să treacă de faza grupelor pentru prima oară după destrămarea URSS în 1991.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Rusia a eliminat apoi Spania în optimi de finală, când veteranul Igor Akinfeev a apărat două lovituri de departajare. Echipa lui Cercesov a cedat în sferturi în faţa Croaţiei, viitoarea finalistă (3-4 la lovituri de departajare).

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 "Sperăm că va începe o nouă epocă în Rusia, în care toată lumea va dori să joace fotbal. De fapt, acesta e lucrul cel mai important", a spus Cercesov.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Franţa şi Croaţia vor juca duminică finala competiţiei, pe stadionul Lujniki din Moscova.

×
Subiecte în articol: Google Doodle
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close