Antena 3 CNN Actualitate Cântăreața Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie. "După injurii ca la ușa cortului..."

Cântăreața Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie. "După injurii ca la ușa cortului..."

Judecătoria Cornetu a decis astăzi, prin decizie executorie, evacuarea cântăreței Anda Adam din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru.

Cântăreața Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie. "După injurii ca la ușa cortului..."
Sursa foto: Facebook/ Anda Adam
de Mia Lungu    |    17 Mai 2022   •   14:11

"După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare", a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Acesta a explicat la Antena 3 ce s-a intamplat.

"Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezolutionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat" a precizat avocatul, la Antena 3.

Potrivit hotărârii judecătorești, decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin apel în termen de cinci zile, dar este executorie, astfel că artista a fost obligată să plece din imobil.

×
Subiecte în articol: anda adam evacuată
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close