Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti, capitala adrenalinei | Aşii volanului au făcut super show la Târgul Inovaţiilor Auto

Bucureşti, capitala adrenalinei | Aşii volanului au făcut super show la Târgul Inovaţiilor Auto

A fost super show de drifturi, acrobaţii cu motociclete şi momente spectaculoase în Bucureşti, la Târgul Inovaţiilor din Industria Automobilelor. Mii de vizitatori s-au delectat la cursele de maşini şi au aflat ultimele noutăţi din domeniu.

de Cristi Popovici    |    11 Iun 2023   •   08:57

Competiția de drifturi a atras cele mai multe priviri la târgul dedicat inovațiilor și celor mai noi tendințe din industria automobilismului. Spectatorii au avut ocazia să încerce și ei senzațiile tari chiar din dreapta piloților.

Printre reprezentațiile auto-moto, spectatorii s-au delectat și cu un alt fel show. Mai multe tinere ai spălat mașinile în costum de baie. 

Au fost mii de vizitatori în prima zi a târgului, care este deschis tot weekendul la Romexpo. 

Vizitatorii cărora li se face foamea, pot lua masa la o înălțime de 50 de metri, în experiența numită dineer sky. 

Citește și: TIFF 2023: Filme mult așteptate și experiențe inedite oferite de Vodafone la cel mai important festival de film din România

Peste 130 de branduri și-au expus tehnologiile la târgul care oferă cele mai noi soluții în proiectarea și asamblarea automobilelor.

România se situează pe locul zece în Uniunea Europeană într-un clasament al țărilor care creează și vând mașini, existând mai multe mărci care propulsează țara noastră în top. 

×
Subiecte în articol: targ motoare inovatii 2023 auto
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close