Antena 3 CNN Actualitate Captura anului. Peste 150 de tone de vin contrafăcut, confiscate în Prahova

Captura anului. Peste 150 de tone de vin contrafăcut, confiscate în Prahova

Captura anului. Peste 150 de tone de vin contrafăcut, confiscate în Prahova
Sursa foto: Prahova
20 Iun 2009   •   10:33

Lovitură puternică pentru piaţa neagră a alcoolului. Poliţiştii şi comisarii Gărzii Financiare Prahova au făcut cea mai mare captură de băuturi alcoolice de la începutul anului. Aceştia au confiscat aproape 156 de tone de de vin roşu şi alb dar şi 4,8 tone de rachiu. Cantitatea impresionantă de băutura a fost descoperita la sediul unei societati comerciale din Urlaţi.

Pe foaie, firma unde au fost descoperite zecile de tone de alcool trebuia sa se ocupe de servicii de agricultura si gradinărit. Afacerea dura însă de aproape un an, iar prejudiciul stabilit de oamenii legii este de aproape un milion de lei. Tot cu ocazia controlului s-au mai gasit patru tone de vin in minus fata de evidenta extracontabilă, iar autorităţile cercetează cum a fost valorificată cantitatea.

Depozitul a fost sigilat, iar inspectorii OPC au luat probe pentru a stabili daca bauturile alcoolice puteau pune in pericol sanatatea consumatorilor. Societatea comercială a fost amendată cu 20.000 de lei, iar administratorul său s-a ales cu dosar penal.



Antena 3

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close