Antena 3 Actualitate Capul mafiei țigărilor de la Arad, interceptat când vorbea despre contrabanda uriașă

Capul mafiei țigărilor de la Arad, interceptat când vorbea despre contrabanda uriașă

de Gabriel Dano    |    19 Iul 2021   •   17:06
Capul mafiei țigărilor de la Arad, interceptat când vorbea despre contrabanda uriașă

Cosmin Mladin, cel care coordona rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad a fost interceptat de DIICOT când recunoștea valoarea uriașă a unui transport ilegal de țigări în Marea Britanie de aproape 400.000 de lire sterline.

"DIICOT i-a interceptat pe mebrii grupării încă din noiembrie 2019. Practic a fost interceptată o discuție din 20 noiembrie 2019 în care Cosmin Mladin discuta cu Gheorghe Costea zis Mambo, fost asociat al ministrului de Interne Traian Igaș până în 2010, despre o captură făcută de autoritățile britanice.

Practic, într-un camion care dusese țigări de contrabandă la ieșirea din Marea Britanie au fost descoperite ascunse aproape 400.000 de lire sterline. Cei doi lideri ai grupării încercau să găsească o variantă să recupereze banii și se vorbea de întocmirea unor documente cum că banii ar fi folosiți pentru cumpărarea unor mașini, însă în acel moment Cosmin Mladin a spus că nu se poate justifica o sumă atât de mare și recunoștea că făceau transporturi cu valori de până la jumătate de milion de lire sterline", a spus jurnalistul Pressalert Dragoș Boța, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: contrabandă țigări

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close