Antena 3 CNN Actualitate Capul mafiei țigărilor de la Arad, interceptat când vorbea despre contrabanda uriașă

Capul mafiei țigărilor de la Arad, interceptat când vorbea despre contrabanda uriașă

Cosmin Mladin, cel care coordona rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad a fost interceptat de DIICOT când recunoștea valoarea uriașă a unui transport ilegal de țigări în Marea Britanie de aproape 400.000 de lire sterline.

Capul mafiei țigărilor de la Arad, interceptat când vorbea despre contrabanda uriașă
de Gabriel Dano    |    19 Iul 2021   •   17:06

"DIICOT i-a interceptat pe mebrii grupării încă din noiembrie 2019. Practic a fost interceptată o discuție din 20 noiembrie 2019 în care Cosmin Mladin discuta cu Gheorghe Costea zis Mambo, fost asociat al ministrului de Interne Traian Igaș până în 2010, despre o captură făcută de autoritățile britanice.

Practic, într-un camion care dusese țigări de contrabandă la ieșirea din Marea Britanie au fost descoperite ascunse aproape 400.000 de lire sterline. Cei doi lideri ai grupării încercau să găsească o variantă să recupereze banii și se vorbea de întocmirea unor documente cum că banii ar fi folosiți pentru cumpărarea unor mașini, însă în acel moment Cosmin Mladin a spus că nu se poate justifica o sumă atât de mare și recunoștea că făceau transporturi cu valori de până la jumătate de milion de lire sterline", a spus jurnalistul Pressalert Dragoș Boța, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: contrabandă țigări
Parteneri
Horoscop 1-15 octombrie, cu Cristina Demetrescu. Atenţie la eclipsă!
x close