Antena 3 CNN Actualitate Carambol cu 6 mașini pe DN1, în orașul Otopeni. Elicopterul SMURD a fost chemat la fața locului

Carambol cu 6 mașini pe DN1, în orașul Otopeni. Elicopterul SMURD a fost chemat la fața locului

Un carambol în care au fost implicate 6 mașini, a avut loc pe DN 1, în zona orașului Otopeni din județul Ilfov anunță centrul InfoTrafic.

Carambol cu 6 mașini pe DN1, în orașul Otopeni. Elicopterul SMURD a fost chemat la fața locului
Sursa foto: InfoTrafic
de Mia Lungu    |    19 Apr 2022   •   16:31

Traficul rutier pe sensul spre Ploiesti, este blocat. 

În cele 6 autoturisme implicate în accident se aflau 11 persoane, dintre care 4 au fost rănite. Au fost extrase, de echipele de descarcerare, două persoane până în acest moment.

Update 18.30 - Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 1, la kilometrul 18 + 200 de metri, în zona localității Balotești, județul Ilfov, pe sensul de mers către Ploiești. În continuare valorile de trafic se mențin foarte ridicate pe ambele sensuri de mers, iar pe direcția către Ploiești este formată coloană de autovehicule din București până la Balotești, pe o distanță de aproximativ 5 kilometri.

UPDATE 17.00 - Cele patru persoane rănite sunt transportate la spital. Una dintre acestea a fost preluată de elicopterul SMURD, care va aterizat la stadionul Dinamo.

Astăzi, în jurul orei 15:51, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1- localitatea Balotești,  km 18, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicate mai multe autoturisme.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, pentru cercetări, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în evenimentul rutier, au fost implicate 5 autoturisme. 

Din impact, a rezultat rănirea a 4 persoane,  care urmează să primească îngrijiri de specialitate de la echipajele medicale sosite la fața locului.

La acest moment, traficul se desfășoară pe o singură bandă, în ambele sensuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Centrul InfoTrafic recomandă conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close