Antena 3 Actualitate Carambol cu patru mașini pe Autostrada Soarelui. Traficul se desfășoară cu dificultate

Carambol cu patru mașini pe Autostrada Soarelui. Traficul se desfășoară cu dificultate

de Laura Dinu    |    02 Aug 2021   •   07:52
Carambol cu patru mașini pe Autostrada Soarelui. Traficul se desfășoară cu dificultate
Sursa foto: Hepta

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier se desfășoare cu dificultate pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către litoral, din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru autoturisme.

Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgență.

În condițiile în care traficul rutier pe Autostrada Soarelui este foarte intens către litoral, centrul recomandă conducătorilor auto să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiții de siguranță, să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație, să pună în funcțiune luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc, să acorde prioritate la ieșirea din spațiile de servicii, să nu circule sau să oprească pe banda de urgență, exceptând cazurile justificate, iar, în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aștepte până ce intensitatea circulației mai scade.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close