Antena 3 CNN Actualitate Carantina în Sibiu, prelungită încă șapte zile

Carantina în Sibiu, prelungită încă șapte zile

CJSU a aprobat vineri patru hotărâri care vizează solicitarea către Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea măsurii de carantină zonală a Municipiului Sibiu, localitatea Şelimbăr, cartierul Arhitecţilor (Cisnădie), orașul Cisnădie și orașul Tălmaciu, precum și instituirea măsurii de carantină zonală în localitatea Mârșa, anunță Prefectura Sibiu, într-un comunicat.

Carantina în Sibiu, prelungită încă șapte zile
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    27 Noi 2020   •   19:42

Potrivit autorităților, carantina va fi prelungită cu 7 zile. Și localitatea Mârșa va intra în carantină tot pentru 7 zile. În aceste zone, circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere.

Față de hotărârile anterioare, în zilele de sâmbătă și duminică se închid doar magazinele nealimentare din centrele comerciale (magazinele de bricolaj nu își vor suspenda activitatea), legitimația de serviciu nu mai este document doveditor pentru a justifica motivul deplasării, iar în zilele 5, respectiv 6 decembrie sunt permise deplasările în vederea organizării alegerilor precum și a exercitării votului.

Municipiul Sibiu, orașele Cisnădie și Tălmaciu, precum și satul Șelimbăr au intrat în carantină pentru 14 zile în 16 noiembrie.

×
Subiecte în articol: carantină Sibiu

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Se recalculează şi pensiile în plată! Vârsta de pensionare creşte pentru acești români
x close