Antena 3 CNN Actualitate Atenție! Nu toate benzinăriile acordă compensația de 50 de bani! Cum verificăm bonul

Atenție! Nu toate benzinăriile acordă compensația de 50 de bani! Cum verificăm bonul

Antena 3 a obținut informații în exclusivitate despre cum se va aplica reducerea de 50 de bani la pompă. Atenție, nu veți beneficia de compensație la toate benzinăriile!

Atenție! Nu toate benzinăriile acordă compensația de 50 de bani! Cum verificăm bonul
Sursa foto: Hepta
24 Iun 2022   •   13:20

Compensația de 50 de bani nu se va aplica în toate stațiile peco. În ultimele zile, premierul Nicolae Ciucă, împreună cu echipa guvernamentală, au discutat cu 75% dintre reprezentanții stațiilor peco din țara noastră. Aceștia au fost de acord cu compensația propusă de Guvern. Mai există însă un procent de 25% despre care nu se știe dacă vor aplica această reducere. 

Cum funcționează 

De exemplu, pentru un plin de 50 de litri de motorină, cu un preț de 9,3 lei/l, plătim în acest moment 465 de lei. În cazul în care aceasta compensație va fi aplicată, vom avea un discount total de 25 de lei. Astfel vom plăti doar 440 RON pentru acest plin de motorină. 

Atenție însă! Pe tabela de la pompă va fi afișat prețul întreg, fără compensație. Iar un alt lucru foarte important de subliniat, este faptul că benzinăria va emite un bon separat strict pentru carburanți, fără alte produse achiziționate. 

Măsura are un impact de două miliarde de lei, din care 1 miliard ar trebui să vină de la bugetul de stat. 

×
Subiecte în articol: carburanti
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close