Antena 3 CNN Actualitate Care este starea de sănătate a lui Mircea Duşa, fost ministru al Apărării

Care este starea de sănătate a lui Mircea Duşa, fost ministru al Apărării

Fostul ministru al Apărării, Mircea Duşa, a fost internat la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş pe secţia de neruchirurgie după ce ieri a leşinat lângă secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Oficialului i s-a făcut rău la întâlnirea cu militarii Batalionului "Vulturii", din Târgu Mureș.

Care este starea de sănătate a lui Mircea Duşa, fost ministru al Apărării
Sursa foto: Hepta Syndicate
de Loredana Chimoiu    |    28 Iul 2022   •   16:40

Mircea Dușa a fost internat ieri pe secția neurochirurgie din cadrul spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Medicii spun că starea de sănătate a lui Mircea Duşa este bună în acest moment

"Fostul ministru al Apărării rămâne în continuare internat pe secţia de neurochirurgie, înturcât urmează să i se mai facă şi alte investigaţii.

Acestuia i s-a făcut rău la întâlnirea pe care a avut-o în cursul zilei de ieri. Cel mai probabil, căldura a fost de vină. Spuneau medicii că de la căldură poate să crească presiunea intracraniană şi pot să apară astfel de probleme. Mircea Duşa a fost transportat cu o ambulanţă de la comandamentul unde avea loc întâlnirea la care participa alături de Mircea Geoană.

De altfel, secretarul adjunct al NATO a fost cel care a confirmat această informaţie, că fostului ministru i-a venit rău. Medicii spun că cel mai probabil săptămâna viitoare va fi externat", a transmis Loredana Chimoiu, corespondent Antena 3.

Fostul ministru suferă şi de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp.

Mircea Duşa are 67 de ani.

Mircea Geoană: "Îi urăm lui Mircea Dușa sănătate și recuperare grabnică"

 În timpul declarațiilor oficiale, Mircea Geoană a făcut precizări despre incident. 

"L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare. 

După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical, se pare destul de serios și am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus. 

Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică", a declarat secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close