Antena 3 CNN Actualitate Descoperirea făcută de poliţişti lângă Carla, tânăra dispărută în Cluj şi găsită moartă pe un câmp

Descoperirea făcută de poliţişti lângă Carla, tânăra dispărută în Cluj şi găsită moartă pe un câmp

Carla Sorina Borodi a fost găsită moartă pe un câmp, după zile întregi de căutări. Poliţiştii au făcut o descoperire care poate să rezolve cazul, după ce tânăra a fost găsită moartă pe câmp.

de Laura Dinu    |    26 Ian 2024   •   11:27

Tânăra de 26 de ani locuia în Cluj, alături de iubitul ei. Lucra într-o companie multinațională și se logodise recent. Din păcate însă, spun apropiații, fata suferea de depresie. Acesta ar fi și motivul pentru care ar fi ales să își pună capăt zilelor. 

Sute de oameni au participat la căutări intense, desfășurând eforturi considerabile să o găsească, răscolind câmpuri și păduri. Din nefericire, când au găsit-o, era prea târziu.

Marți, Sorina și-a luat liber de la muncă. A fost surprinsă de camerele de supraveghere în gara din Cluj Napoca, unde și-a cumpărat un pachet de țigări și a urcat în primul tren. 

”Era grăbită şi mergea în sus. Am văzut-o pe geam. Rucsac în spate, căşti pe urechi”, povestește o localnică.

”Noi am crezut că merge la casa de sus, după am văzut-o că merge printre pruni, pe acolo”, mai spune ea. 

Poliţiştii i-au localizat telefonul, iar raza de căutări s-a întins pe 10 kilometri. Tatăl fetei, un respectat profesor de matematică din Cluj, a participat la căutări şi a sperat până în ultima clipă că îşi va găsi fiica în viaţă.

”Întotdeauna îmi spunea că este în regulă, atât că simte o stare de oboseală, doarme rău, dar în rest zicea că e în regulă”, povestește Sorin Borodi, tatăl Sorinei.

Ce au găsit poliţiştii lângă trupul Sorinei

Din păcate, după aproape 48 de ore de la dispariție, Sorina a fost găsită fără viață. Era într-un loc izolat, cu mai multe cutii de medicamente goale răsfirate în jur. 

Trupul tinerei a fost găsit la aproximativ un kilometru distanță de cea mai apropiată casă. Din cauza întunericului și a drumului dificil, salvatorii au ajuns greu acolo. 

Tânăra suferea de depresie după un divorț în familie

Sorina se logodise recent. Lucra în contabilitate pentru o mare companie de gaze, vorbea mai multe limbi străine şi se ocupa exclusiv de clienţi din Suedia. Era pasionată de natură şi de drumeţii pe munte. Chiar dacă fata ar mai fi avut în trecut episoade depresive, nu a dat nimic de gândit familiei. Apropiaţii cred că divorţul părinţilor ei, care a avut loc în urmă cu un an, a fost un hop peste care nu ar fi putut să treacă, scrie Observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Carla Sorina Borodi Dej Cluj
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close