Antena 3 CNN Actualitate Carmen Dan: Nu mă consult cu Liviu Dragnea în deciziile care se iau la MAI

Carmen Dan: Nu mă consult cu Liviu Dragnea în deciziile care se iau la MAI

Carmen Dan: Nu mă consult cu Liviu Dragnea în deciziile care se iau la MAI
21 Iul 2018   •   14:15

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, într-un interviu acordat România TV, că nu se consultă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, privind deciziile care se iau la nivelul MAI. 

Ea a spus că s-au făcut tot felul de comentarii "răutăcioase", cum că a fost pusă în acest post pentru că ar fi "omul lui Dragnea". 

"Vă asigur că în ceea ce priveşte deciziile care se iau la nivelul ministerului nu mă consult cu preşedintele Dragnea, nu-l întreb ce trebuie să fac, cum trebuie să fac, dar au fost situaţii în care i-am sesizat anumite lucruri care a trebuit să beneficieze de sprijinul coaliţiei, de sprijinul colegilor de partid", a afirmat Dan. 

Întrebată dacă e "o crimă" să vorbeşti cu preşedintele de partid, ea a negat. "Nu cred că e o crimă. Eu încerc să arăt că lucrurile acestea trebuie să se desfăşoare şi aşa se întâmplă - în interes pur instituţional. Nu sunt acolo pentru că mă bucur de un privilegiu, sunt acolo pentru că mi s-a dat o responsabilitate şi trebuie să mă achit cât pot eu de bine de această responsabilitate", a susţinut Dan. 

Potrivit ministrului, "e o presiune" pe toate persoanele care într-un fel sau altul sunt asociate cu Dragnea. 

Întrebată, de asemenea, dacă e "o crimă" să fii din Teleorman, Carmen Dan a răspuns: "Da, în concepţia unora e o crimă. În Teleorman sunt oameni ca peste tot. (...) Întotdeauna m-a revoltat această poziţionare şi acest mod de a privi lucrurile. Nu putem să scoatem judeţul ăsta din România, să-l aruncăm în afara graniţelor doar pentru că din Teleorman sunt Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă sau Carmen Dan, care, culmea, nu au ce să-şi reproşeze. În fiecare zi, dacă ne gândim la ceea ce se întâmplă în Guvern, ce se întâmplă în coaliţie şi în PSD, dacă ne gândim şi ne raportăm la ceea ce se întâmplă în minister, se întâmplă lucruri bune".

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close