Antena 3 CNN Actualitate Carmen Harra, previziuni pentru 2021: "Avem şansa să ne vindecăm”

Carmen Harra, previziuni pentru 2021: "Avem şansa să ne vindecăm”

Anul 2020, a fost un an greu, dificil, diferit din toate punctele de vedere, cu stări de urgenţă, lipsa concertelor, a evenimentelor şi multe restricţii. Carmen Harra a transmis în exclusivitate în cadrul emisiunii ShowBlitz de la Antena 3, prezentată Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă, previziunile pentru 2021.

Carmen Harra, previziuni pentru 2021: "Avem şansa să ne vindecăm”
Sursa foto: Instagram/Carmen Harra
de Georgiana Adam    |    01 Ian 2021   •   23:50

Cu toţii ne dorim revenirea la normalitate după un an cu grele încercări. Vom mai avea pandemie în 2021, când ne vom recupera viaţa socială sunt poate cele mai frecvente întrebări pe care ni le adresăm zi de zi.

Anul 2020, a fost un an greu, dificil, diferit din toate punctele de vedere cu stări de urgenţă, lipsa concertelor, a evenimentelor şi multe restricţii. 

"2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmăreşte de o vreme.

Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra.

Carmen Harra: Pandemia nu se rezolvă, trauma nu dispare

"Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

Mai multe detalii despre cum anul 2021 ne poate aduce şansa vindecării vedem în materialul realizat de Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă la ShowBlitz:

×
Subiecte în articol: carmen harra
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close