Antena 3 Actualitate Carmen se plimba pe străzile orașului, când în fața unui bloc a zărit ceva absolut năucitor. "Nu se poate aşa ceva. Doamne, Dumnezeule, ţi se rupe sufletul"

Carmen se plimba pe străzile orașului, când în fața unui bloc a zărit ceva absolut năucitor. "Nu se poate aşa ceva. Doamne, Dumnezeule, ţi se rupe sufletul"

27 Ian 2019   •   00:02
Carmen se plimba pe străzile orașului, când în fața unui bloc a zărit ceva absolut năucitor.  "Nu se poate aşa ceva. Doamne, Dumnezeule, ţi se rupe sufletul"

O localnică din Lupeni, județul Hunedoara, a avut parte de o imagine absolut șocantă ce ar fi fost mai degrabă posibilă în India decât în România.

Femeia a zărit mai multe vaci care se adăpostesc într-o clădire părăsită și care dau târcoale tomberoanelor pentru a se hrăni. 

„Nu se poate aşa ceva. Doamne, Dumnezeule, ţi se rupe sufletul de mila animalelor ăstora”, a fost reacţia femeii din Lupeni

Carmen Filipaş a filmat scenele bizare cu vacile căutând hrană printre gunoaie şi le-a postat pe Facebook. 

Imaginile pot fi văzute aici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close