Antena 3 CNN Actualitate Casa de bani a unei reprezentanţe auto din Piteşti a fost furată

Casa de bani a unei reprezentanţe auto din Piteşti a fost furată

Casa de bani a unei reprezentanţe auto din Piteşti a fost furată
13 Ian 2008   •   09:36

Casa de bani a unei reprezentanţe auto de la ieşirea din Piteşti, pe autostradă, a fost furată duminică dimineaţă. Deşi în incinta reprezentanţei se aflau doi paznici, aceştia nu au observat nimic suspect, aşa că hoţii şi-au văzut liniştiţi de treabă. Reprezentanţa auto se află în dreptul kilometrului 108 pe autostrada A1. Firma era păzită de doi paznici, care la ora cinci dimineaţa au făcut o inspecţie a incintei şi nu au observat nimic deosebit. Două ore mai târziu şi-au dat seama că seiful firmei lipseşte.

Se pare că hoţii au lăsat maşina cu care veniseră pe autostradă şi au intrat în reprezentanţa auto pe o uşă secundară. Au luat seiful firmei cu totul, l-au urcat pe un cărucior şi au încercat să-l ducă la maşină. Din păcate pentru ei, una dintre roţile căruciorului a cedat sub cele 300 de kilograme ale casei de bani. Nici asta nu i-a descurajat însă. Au târât seiful prin zăpadă mai mult de o sută de metri. Ca să nu atragă atenţia, au tăiat gardul metalic ce împrejmuia firma şi au ieşit prin spatele incintei. Poliţiştii care au venit la faţa locului au început deja cercetările, însă se pare că le va fi destul de greu să-i identifice pe hoţi.

Cei doi paznici ai reprezentanţei auto riscă acum să li se întocmească dosar penal pentru neglijenţă în serviciu. Tot ei trebuie să plătească şi suma furată, nu mai puţin de 7.000 de lei. Dacă nu vor putea plăti, riscă pedeapsa cu închisoarea.

Antena 3

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close