Antena 3 CNN Actualitate Casa de pe pista Aeroportului Băneasa, demolată

Casa de pe pista Aeroportului Băneasa, demolată

Casa de pe pista Aeroportului Băneasa, demolată
15 Aug 2007   •   07:48

Casa construită în apropierea pistei Aeroportului Băneasa va dispărea în curând. Demolarea a început marţi seara, în jurul orei 23.00. Construcţia împiedica realizarea marcajului de siguranţă al pistei aeroportului. Surse din Primăria Voluntari susţin că, pentru a accepta demolarea, proprietarul casei, un om de afaceri sirian, ar fi primit un teren într-o altă zonă. Primarul comunei a refuzat să comenteze.

Se pare că demolarea a fost întârziată de nişte proceduri legale. Proprietarul terenului pe care este construită casa ar fi primit printr-un schimb cu primăria Voluntari un teren într-o altă zonă. Primarul comunei Voluntari nu a vrut să dea însă informaţii în legătură cu acest schimb.

Proprietarul casei, un om de afaceri arab, a ridicat-o fără să respecte autorizaţia eliberată de primaria Voluntari. Casa din Pipera a fost construită prea aproape de marcajul de siguranţă al pistei Aeroportului Băneasa. Construcţia nu permitea amplasarea de urgenţă a celui de-al doilea segment al balizajului luminos al pistei, a precizat conducerea aeroportului.

Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close