Antena 3 Actualitate Cât costă șezlongul în Mamaia vs în Grecia. ”Sunt prea sărac să-mi fac vacanța în România”

Cât costă șezlongul în Mamaia vs în Grecia. ”Sunt prea sărac să-mi fac vacanța în România”

de Andreea Ştefan    |    02 Aug 2021   •   20:00
Cât costă șezlongul în Mamaia vs în Grecia. ”Sunt prea sărac să-mi fac vacanța în România”

Din ce în ce mai mulți români au început să se plângă de prețurile exagerate de pe litoralul românesc, mai ales atunci când vine vorba de șezlonguri. Un român aflat în Elafonisi, Grecia, a observat că acolo prețul a două șezlonguri, cu tot cu umbrelă, este de 48 de lei, iar în Mamaia, ar fi plătit 75 de lei pe un singur șezlong.

Un român a făcut o postare pe grupul de Facebook Forum Grecia, unde a postat o poză cu prețul a două șezlonguri cu umbrelă din Elafonisi, Grecia, preț cu mult mai mic decât cel al unui singur șezlong din Mamaia.

Postarea a adunat sute de reacții de la oameni, în doar câteva ore.

Alți români au comentat la acea postare și au spus că în Kamari, Santorini, dacă faci consumaţie de 4 euro, şezlongul e gratis, iar în TOLO, masa cu scaune, umbrela şi 2 şezlonguri le primeşti contra unei consumaţii de 7 euro.

În Laconia sunt gratis, dacă comanzi o cafea sau un suc care costă 2,50€, la care primeşti bonus şi o sticlă de apă de 500 ml.

”Sunt prea sărac să îmi fac vacanțele în România. La greci, când comanzi o cafea pe plajă, primești o apă la 0,5 l gratis de la frigider”, a scris cineva la postare.

Prețuri mari și șezlonguri murdare pe litoralul românesc 

”Aduse cu silă şi scârbă şi după ce te rogi de băiatul ăla să îţi deschidă umbrela şi să îţi aducă o masuţă şi nu o face 5 zile la rând, cu tot cu tips lăsat şi până la urmă te enervezi îţi răspunde cu ”dar nu mai veniţi aici dacă nu vă convine. Oricum avem clienţi”. Să nu deschid subiectul curăţeniei. Niciodată nu au şters sau spălat şezlongurile alea în vara asta sau saltelele”, scrie altcineva despre şezlongurile de pe litoralul românesc.

”Ultimii 3 ani de Grecia în zone diferite, nu am întâlnit decât şezlonguri gratis şi pretenţia să consumi ceva în acea locaţie. Acum sunt în Mangalia şi un sezlong e 30, dacă nu e lânga apă, 40 lângă apă, şezlonguri mari cu saltea groasă şi umbrelă mare se închiriază doar 4 bucăţi, la 160 lei, iar un baldachin costă 250. La cât e de murdară plaja, chiar şi în apă mai sunt mizerii, nici un duş sau wc pe plajă, cred că litoralul românesc mă mai vede peste 15-20 de ani sau deloc”, a mai comentat o persoană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close