Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Voicu, în penitenciar: "Te rog, pune-mi mai multă costiţă în fasole. Mi-e foame!"

Cătălin Voicu, în penitenciar: "Te rog, pune-mi mai multă costiţă în fasole. Mi-e foame!"

Cătălin Voicu, în penitenciar: "Te rog, pune-mi mai multă costiţă în fasole. Mi-e foame!"
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Dec 2010   •   13:47
Gazeta Sporturilor a realizat recent un reportaj în Penitenciarul de maximă securitate Rahova, într-o încercare de a descrie importanţa mişcării fizice pentru deţinuţi. În timp ce se aflau acolo, reporterii GSP au recunoscut şi o figură familiară în peisajul politic românesc al ultimului an: senatorul PSD Cătălin Voicu.

"Pe Secţia a şasea atmosfera e sumbră. La ora mesei surprindem un moment neaşteptat. În drum spre sala de forţă, acolo unde trebuia să facem poze, am recunoscut un personaj celebru al închisorii Rahova. Prin vizierul deschis al uneia dintre uşile de fier am zărit figura rotundă, cu mustaţa bine întreţinută a fostului senator Voicu", povestesc reporterii GSP.

"Cu un fes negru tras pe cap şi cu o voce mieroasă i-a cerut celui care împărţea fasole la marmidă ceva mai multă costiţă: Te rog frumos, pune-mi şi mie mai multă costiţă afumată în castron. Mi-e foame!", continuă reporterii.

Vezi aici reportajul realizat de Gazeta Sporturilor

Cătălin Voicu se află în arest prevenitv din 30 martie. Senatorul este acuzat de trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie. El este singurul arestat într-un dosar de corupţie în care mai sunt cercetaţi judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic. Aceştia au interdicţie de a părăsi ţara.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close