Antena 3 CNN Actualitate Caz revoltător. Copilă de 13 ani amenințată zilnic cu moartea. Poliția dă din umeri

Caz revoltător. Copilă de 13 ani amenințată zilnic cu moartea. Poliția dă din umeri

O adolescentă de doar 13 ani trăiește în teroare de mai bine de două săptămâni.

Caz revoltător. Copilă de 13 ani amenințată zilnic cu moartea. Poliția dă din umeri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Ian 2020   •   16:16

Fata, care locuiește în Galați, a primit peste 800 de mesaje în care este amenințată că va fi violată și ucisă.

Copila nu mai poate ieși din casă și este păzită permament de familie și de cei apropiați. În tot acest timp Poliția ridică din umeri.

Explicația oficială: mesajele sunt trimise printr-o aplicație care ascunde numărul de telefon al expeditorului, așa că nu au ce să facă.

"Îți dau un mesaj foarte sincer. Uite, eu nu mi te pot scoate din cap, am devenit obsedat de tine, nu mai pot să trăiesc fără tine. Dar ține minte un lucru: tu nu mă cunoști, nu știi de ce sunt în stare, nu știi ce am făcut și ce am plănuit", este unul dintre mesajele primite de fată.

Fata și familie ei trăiesc într-o stare continuă de panică. De la Crăciun pe telefon vin zi și noapte mesaje de amenințare cu moartea.

"O să mori, e treaba ta. Nu gândești că dacă vei chema Poliția o să fie mai rău. Doamne ce-o să-ți fac pentru toate lucrurile astea - Iar a venit Poliția la tine? Să vezi ce-ți fac dacă ai făcut ceva! Te omor!", e un alt mesaj al individului.

Liderul Sed Lex, Florin Vâlnei, a declarat la Antena 3 că în urma plângerii depuse de familia fetei s-au făcut primele audieri în acest caz.

"S-a depus o plângere, s-au făcut primele audieri, procurorul a făcut o solicitare către firma respectivă care gestionează această aplicație în Germania. Dacă o să primim un răspuns pozitiv, sperăm să și aflăm cu cine avem de-a face.

Dacă ne vom lovi de un refuz, chiar la momentul acesta nu știu ce e de făcut", a spus Florin Vâlnei, la Antena 3.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close