Antena 3 CNN Actualitate Caz revoltător în Constanța! Tânăr arestat, după ce a tras cu pistolul într-un bărbat din cauza distanțării sociale

Caz revoltător în Constanța! Tânăr arestat, după ce a tras cu pistolul într-un bărbat din cauza distanțării sociale

Un tânăr de 19 ani din Constanța este acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce a tras cu pistolul într-un bărbat, cu care s-a certat din cauza distanțării fizice.

Caz revoltător în Constanța! Tânăr arestat, după ce a tras cu pistolul într-un bărbat din cauza distanțării sociale
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    17 Sep 2020   •   19:00

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, incidentul a avut loc în data de 5 septembrie, într-un magazin,. Autoritățiilr au fost sesizate telefonic cu privire la un scandal produs într-o unitate de alimentaţie publică situată pe strada Ştefan cel Mare din Constanţa.

Conform procurorilor, reclamantul a susținut că „a avut un conflict verbal cu o persoană de sex bărbătesc pe fondul reproşurilor privind distanţarea socială”.

După plecarea din magazin, persoana necunoscută a tras mai multe focuri de armă cu un pistol spre un bărbat care îl însoțea pe reclamant. „După ce L.Ş. şi L.A. şi-au continuat deplasarea, persoana necunoscută de sex bărbătesc s-a întors către numitul L.A. şi a tras mai multe focuri de armă spre acesta cu un pistol, provocându-i o plagă împuşcată la cap”, comunică procurorii.

Suspectul a fost prins în data de 12 septembrie.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Constanța impuscat
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close