Antena 3 CNN Actualitate Caz uluitor în Suceava. Un hoţ a găsit un bilet la pariuri câştigător într-un portofel furat la barul din sat

Caz uluitor în Suceava. Un hoţ a găsit un bilet la pariuri câştigător într-un portofel furat la barul din sat

Caz uluitor în Suceava. Un hoţa fost prins de poliţişti, după ce a găsit un bilet la pariuri într-un portofel pe care l-a furat la barul din sat şi a mers să ridice premiul.

Caz uluitor în Suceava. Un hoţ a găsit un bilet la pariuri câştigător într-un portofel furat la barul din sat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2020   •   11:20

În timp ce se afla în bar, tânărul de 18 ani a ţintit un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, despre care ştia că are bani în portofel.

Astfel, tânărul a reuşit să îi fure consăteanului său portofelul din geacă şi apoi s-a făcut nevăzut.

În portofel, hoţul a găsit o carte de identitate, un card bancar, un permis de conducere, un certificat de înmatriculare, 400 de euro şi 630 de lei, dar şi un bilet la pariuri.

Hoţul a luat banii şi biletul la pariuri, iar portofelul cu documente l-a aruncat la aproximativ 500 de metri de bar, într-un şanţ.

Tânărul lăsat fără portofel a depus plângere la Poliţie şi le-a explicat agenţilor cum s-a întâmplat, dar şi ce avea în portofel.

Ulterior, acesta a verificat biletul pus la pariuri şi a descoperit că era câştigător, astfel că i-a anunţat pe poliţişti, notează monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close