Antena 3 CNN Actualitate Cazul afaceristului găsit mort pe un câmp. Motivul pentru care anchetatorii i-au în calcul acum și varianta asasinatului

Cazul afaceristului găsit mort pe un câmp. Motivul pentru care anchetatorii i-au în calcul acum și varianta asasinatului

Apar noi informații în cazul milionarului Silviu Măndescu, care a fost găsit spânzurat pe un câmp din satul Căciulați, județul Ilfov. Potrivit surselor, afaceristul în vârstă de 52 de ani nu a lăsat bilet de adio prin care să-și justifice gestul.

Cazul afaceristului găsit mort pe un câmp. Motivul pentru care anchetatorii i-au în calcul acum și varianta asasinatului
de Gabriel Dano    |    25 Iun 2022   •   11:22

Apropiații săi spun însă că afaceristul era îngrijorat din cauza problemelor financiare pe care le-ar fi avut la firmele pe care le administra. Momentan se merge pe varianta sinuciderii, însă anchetatorii iau în calcul și altă variantă și se fac cercetări în acest sens.

Surse din anchetă spun și că bărbatul era depresiv, nu a vrut să își însoțească familia în concendiu. Îl supraveghea un prieten, dar ca să scape de el, joi dimineață l-a trimis pe un șantier ca să verifice lucrările. Silviu Măndescu a rămas acasă sub pretextul că așteapă femeia de serviciu.

Câteva ore mai tarziu, era de negăsit. L-au sunat familia, prietenii, în zadar. Menajera sa primise două zile libere. Pe câmp Măndescu a fost găsit de un prieten.

Alte surse din anchetă spun că avea probleme financiare. Ca să acopere datoriile, își vânduse hotelul din Tunari cu 3.000.000 de euro, însă a primit doar avansul de 500.000 de euro.

"La fața locului continuă cercetările pentru a vedea dacă într-adevăr afaceristul s-a sinucis. Afaceristul era îngrijorat din cauza datoriilor le avea firmele acestuia. Vorbim despre 5.000.000 de lei pe care le-ar fi avut la o firmă și, respectiv, alte 16.000.000 de lei la o alta.

De asemenea, trebuie să spunem că acesta deținea afaceri și împreună cu soția acestuia. Așteptăm să vedem ce vor spune anchetatorii. Cert eeste că acesta nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să își justifice gestul și mai mult, în urmă cu o săptămână afaceristul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar la petrecere  nu a dat nici acolo niciun semn că ar putea să se întâmple așa ceva", a spus reporterul Mădălina Ignat.

Silviu Măndescu a fost găsit fără suflare. vineri, pe un câmp în apropiere de Capitală, lângă mașina sa. Acesta derula mai multe afaceri și era nepotul fostului primar Neculari Onțanu. În urmă cu mai mulți ani, Măndescu a fost consilier local la Sectorul 2, în perioada lui Neculai Onțanu.

Tot atunci a și devenit cunoscut publicului. A fost în centrul mai multor scandaluri, printre care și unul legat de un restaurant. Silviu Măndescu a fost implicant recent într-un scandal cu parlamentari AUR.

×
Subiecte în articol: Silviu Măndescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close