Antena 3 CNN Actualitate Cazul Elodia. Cristian Cioacă rămâne în libertate (VIDEO)

Cazul Elodia. Cristian Cioacă rămâne în libertate (VIDEO)

Cazul Elodia. Cristian Cioacă rămâne în libertate <font color=red>(VIDEO)</font>
23 Oct 2007   •   12:56

Poliţistul braşovean Cristian Cioacă suspectat de uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu afost audiat de anchetatori. Anchetatorii spun că rezultatele expertizei arată că uniforma de poliţist îi aparţine lui Cristian Cioacă şi că vor propune arestarea lui. Cioacă a rămas în libertate la finalul audierilor, la ieşirea din Parchet acesta a refuzat să facă declaraţii. Avocatul acestuia a spus că rezultatele de laborator nu arată decât că anumite obiecte i-au aparţinut clientului săi. Cioacă spune că nu ştie cum a ajuns uniforma sa la Râşnov.

Poliţistului Cristian Cioacă i s-a prelungit interdicţia de a părăsi ţara. Din moment ce clientul său este liber, înseamnă că anchetatorii nu au destule probe, a spus avocatul Florentin Sorescu. Acesta a mai spus că nu exclude posibilitatea unei înscenări, cum nu exclude nici posibilitatea ca Elodia Ghinescu să se fi sinucis. Avocatul lui Cioacă s-a arătat indignat că nu s-au luat amprente digitale de la locul în care a fost găsită uniforma.

Specialiştii au stabilit că unele obiecte prezintă urme biologice de natură umană (sânge, celule epiteliale, secreţii) care au profilele genetice identice cu cele ale Elodiei Ghinescu, avocata dispărută în urmă cu aproximativ două luni. Pe unul dintre obiectele vestimentare aparţinând suspectului Cioacă Constantin Cristian s-au descoperit urme biologice care au evidenţiat amestecuri de profile genetice din care nu poate fi exclus profilul genetic al Elodiei Ghinescu.

O parte dintre obiectele analizate, din cauza acţiunii factorilor de mediu, nu au relevat urme care să exprime un rezultat cert, mai precizează comunicatul.

Una dintre vecinele familiei Cioacă-Ghinescu, aflată acum în Spania, spune că a auzit în noaptea de 29 spre 30 august, când se presupune a fi avut loc crima, o bubuitură înfundată, zgomot specific căderii unui obiect greu sau a unui corp. Pentru a o audia în acest dosar, procurorii se vor duce în Spania.
CRISTIAN CIOACĂ RĂMÂNE ÎN LIBERTATE


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET ÎN JURNALUL NAŢIONAL

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close