Antena 3 CNN Actualitate Cazul Elodia: Poliţistul Cioacă, arestat pentru că a violat corespondenţa soţiei!

Cazul Elodia: Poliţistul Cioacă, arestat pentru că a violat corespondenţa soţiei!

<font color=red>Cazul Elodia:</font> Poliţistul Cioacă, arestat pentru că a violat corespondenţa soţiei!
24 Ian 2008   •   11:44

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis arestarea poliţistului Cristian Cioacă, pe o perioadă de 29 de zile, într-un dosar în care este acuzat de procurori că a accesat ilegal corespondenţa electronică a soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. După ce a aşteptat mai bine de patru ore, la sediul IJP Braşov a ajuns şi dispoziţia de arestare. Cioacă a aflat decizia magistraţilor în timp ce se afla acasă. De acolo a ajuns la Poliţie, însoţit de câţiva colegi. Avocatul poliţistului braşovean, Florentin Sorescu, s-a arătat indignat de hotărârea dată de Înalta Curte. El a susţinut că poliţistul Cioacă nu a săvârşit o infracţiune atunci când a accesat mail-urile soţiei lui. Şefii lui Cioacă au anunţat că îl vor suspenda din funcţie, după ce vor fi întocmite toate actele necesare.

Vestea a ajuns şi la familia Elodiei Ghinescu, femeia dispărută. Fratele Elodiei spune că decizia magistraţilor este corectă -

CORESPONDENŢA ELECTRONICĂ A ELODIEI(pdf)

Niţu Adrian, considerat de poliţişti complice al lui Cioacă, a primit interdicţia de a părăsi ţara. Cristian Cioacă a declarat în faţa judecătorior că nu a instigat la infracţiunea imputată şi că este nevinovat. El a explicat că împreună cu Adrian Niţu a încercat să afle cine este Cristian Ilie, bărbatul cu care coresponda avocata.

Poliţistul Cioacă a fost reţinut 24 de ore săptămâna trecută, dar judecătorii braşoveni au decis că el poate fi cercetat în stare de libertate. La rândul său, Cristian Cioacă îi acuză pe anchetatori că nu iau în considerare probe care i-ar demonstra nevinovăţia.

CIOACĂ SE APĂRĂ ARĂTÂNDU-ŞI TRICOUL:

ULTIMELE DECLARAŢII ALE LUI CIOACĂ, ÎN LIBERTATE

CIOACĂ CĂTRE ZIARIŞTI: V-AM PUPAT!

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close