Antena 3 CNN Actualitate Cazul Elodia: Rudele lui Cioacă se bat pe custodia copilului

Cazul Elodia: Rudele lui Cioacă se bat pe custodia copilului

<font color=red>Cazul Elodia:</font> Rudele lui Cioacă se bat pe custodia copilului
25 Ian 2008   •   18:41

La o zi de la arestarea preventivă a poliţistului Cristian Cioacă, sora sa a cerut custodia băieţelului de doi ani al poliţistului. În acelaşi timp, şi părinţii Elodiei au cerut acelaşi lucru. Niciunul dintre părinţii lui Patrik nu poate avea grijă de el - tatăl lui e arestat, iar mama lui e dispărută de cinci luni. Cristian Cioacă speră că va ieşi din arest în două săptămâni.

Băiatul de 2 ani este momentan în grija părinţilor poliţistului arestat. Protecţia Copilului a făcut o anchetă socială, ale cărei concluzii au fost trimise la Braşov. Cererile celor două familii pentru custodia asupra copilului vor fi analizate de Protecţia Copilului şi de Poliţia Braşov, după care vor fi înaintate tribunalului pentru minori Braşov. Magistraţii vor decide cui va fi încredinţat băiatul de doi ani, pe toată perioada în care Cristian Cioacă este arestat preventiv.

Avocatul lui Cioacă spune că nu se va ajunge aici, pentru că este sigur că, într-o săptămână, poliţistul va fi eliberat condiţionat. Curtea de Apel ar fi trebuit să decidă vineri asupra eliberării condiţionate sub control strict judiciar a lui Cristian Cioacă. A amânat însă decizia pentru luni, pentru că dosarul poliţistului nu a ajuns la timp.

Magistraţii braşoveni urmează să se pronunţe luni asupra eliberării condiţionate a poliţistului Cristian Cioacă.

Observator

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close