Antena 3 CNN Actualitate Cazul Elodia. Un film în care joacă Anthony Hopkins, probă la dosar

Cazul Elodia. Un film în care joacă Anthony Hopkins, probă la dosar

Cazul Elodia. Un film în care joacă Anthony Hopkins, probă la dosar
25 Oct 2007   •   08:49

Poliţistul Cristian Cioacă crede că soţia sa, avocata Elodia Ghinescu, i-ar fi pregătit o înscenare privind implicarea sa într-o oripilantă crimă, inspirându-se din filmul ei preferat, ?The Fracture?, în care Anthony Hopkins joacă rolul principal. Cioacă a depus la Parchetul General o serie de e-mailuri ale avocatei, precum şi o copie a acestui film, tocmai pentru a arată procurorilor ?radiografia interioară? a Elodiei, lupta care se dă în interiorul ei, scriu jurnaliştii de la ?Gândul?.

De la venirea sa din Dubai, Elodia se simţea, în opinia avocatului lui Cristian Cioacă, înşelată atât de SPP-ist, cât şi de soţul său care începuse o altă relaţie. Potrivit avocatului lui Cioacă, acest film a fost trimis prin e-mail şi SPP-istului. Poliţistul consideră că filmul se asemănă cu cazul său doar dintr-un anumit unghi. El spune că, deşi crima din film este una reală, Elodia - fiind o persoană cu multă imaginaţie - a încercat să regizeze şi în viaţa de zi cu zi realitatea aceleiaşi crime perfecte, motivul fiind răzbunarea pe soţul său care dorea să divorţeze.

Avocatul lui Cioacă a declarat pentru ?Gândul?, că cele două poveşti nu prea seamană, dar a precizat că legătura pe care a văzut-o este una care ţine de comportamentul personajelor. Şi soţul din film şi Elodia Ghinescu ajunseseră într-un moment al vieţii lor când voiau cu orice preţ să se răzbune. Anthony Hopkins joacă în ?The Fracture? rolul unui criminal care se dovedeşte a nu fi unul perfect, rece şi fără defecte.

NOI INDICII
Anchetatorii au noi indicii în cazul avocatei dispărute Elodia Ghinescu. Expertiza specialiştilor arată că sacii găsiţi în portbagajul maşinii lui Cioacă şi cei găsiţi în râpa dintre Poiana Braşov şi Râşnov au acelaşi profil chimic. Noile probe le întăresc anchetatorilor convingerea că soţul avocatei, Cristian Cioacă este autorul crimei. Anchetatorii sunt convinşi că uniforma şi celelate bunuri din casa Elodiei Ghinescu au fost aruncate în râpă de Cioacă.

THE FRACTURE - TRAILER

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET ÎN GÂNDUL

×
Parteneri
El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător în Săptămâna Luminată
x close