Antena 3 CNN Actualitate Cazul fetei însărcinate găsite sufocate. Posibilitatea crimei nu e exclusă (VIDEO)

Cazul fetei însărcinate găsite sufocate. Posibilitatea crimei nu e exclusă (VIDEO)

Cazul fetei însărcinate găsite sufocate. Posibilitatea crimei nu e exclusă <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Ian 2008   •   20:50

Sinuciderea tinerei însărcinate din Harghita lasă în urmă doi iubiţi, ambii majori. Anchetatorii au descoperit că fata de 17 ani întreţinea relaţii sexuale cu doi bărbaţi şi nu ştia cu cine rămăsese însărcinată. Ambii au fost audiaţi, dar doar unul a recunoscut că s-a culcat cu Ildiko. "Aştept un bebe, dar am o mică problemă, sincer şi cu toată răspunderea, nu ştiu cine îi este tată", a firmase fata. "Oare acest tip, Csutik, sau un altul, Ferike, care susţinea că este îndrăgostit de mine, dar de fapt nu spunea nimic adevărat?", aceasta era dilema fetei de 17 ani.

Iubiţii despre care eleva scrie în jurnal nu sunt adolescenţi şi nici colegi de clasă. Cel pe care îl alintă Ferike are 25 de ani. Iar anchetatorii au stabilit că de fapt se numeşte Ferentz. Se pare că nu terminase relaţia cu el, când a cunoscut un alt bărbat.

"Acum, în sfârşit, am cunoscut un tip pe care îl iubesc, dar am sentimentul că nici cu el nu pot să îmi fac planuri", scria fata în jurnalul personal.

Cel despre care scrie atât de frumos în jurnal, Csutik, se numeşte de fapt Şandor. Locuieşte din Gheoghieni, oraşul unde ea învăţa şi stătea cu chirie. Csutik are 22 de ani.

"Csutik zice că nu trebuie să am temeri, dar mie mi-e frică, tare frică," mărturisea Ildiko.

Viaţa secretă a fetei i-a uimit pe toţui cei care o cunoşteau. Toţi o credeau o copilă cuminte. Nici familia nu ştia nimic. Ildiko se înţelegea bine cu părinţii. Nu ieşea din cuvântul lor şi poza într-o adolescentă cuminte.

Deocamdată, anchetatorii tratează cazul ca pe o sinucidere. Dar nici o posibilă crimă nu este exclusă. Surse din rândul anchetatorilor spun că există deja şi un cerc de suspecţi.

Acum se aşteaptă şi rezultatele de la laborator ale probelor prelevate de pe cătuşe, pungă, cablul legat la gât, şi de pe alte obiecte ridicate de criminalişti din casă.

POVESTEA ASCUNSĂ A FETEI ÎNSĂRCINATE CARE S-A SINUCIS

Observator

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close