Antena 3 CNN Actualitate Cazul Țăndărei. Luxul exorbitant în care trăiesc traficanții de copii

Cazul Țăndărei. Luxul exorbitant în care trăiesc traficanții de copii

Dosarul Țăndărei a șocat întreaga Românie, după ce inculpații care trimiteau copiii la cerșit în Marea Britanie, au fost achitați de Tribunalul Harghita. 

Cazul Țăndărei. Luxul exorbitant în care trăiesc traficanții de copii
Sursa foto: foto- captură Antena 3
12 Ian 2020   •   00:05

Imaginile cu luxul exorbitant în care trăiesc cei acuzați inițial de procurori că au traficat peste 100 de copii. Sunt palate de milioane ridicate din cerșetorie. 

Așa arată ceea ce anchetatorii numeau cartierul general al traficanților de copii Țândărei, județul Ialomița. Conform recensământului din 2011, Țăndăreiul număra puțin peste 11.000 de locuitori. Dintre ei, doar 10% ar fi romi. Pentru 23% din populație apartenența etnică nu este cunoscută. 

Acolo, spun procurorii, s-au strâns averi colosale din care s-au ridicat case de sute de mii de euro. Pe strada București, șoseaua principală din oraș, sunt cele mai mari palate. Vilele sunt adevărate fortărețe, sunt colorate și au multe niveluri. Fațadele au geamuri mari. Ocupanții nu au făcut economie la investiția în uși metalice blindate cu încuietori. În timp ce interlopii își afișează vilele și limuzinele de lux, ceilalți se zbat în mizerie. Unii oameni abia au cu ce să-și cumpere de mâncare. 

Cazul Țăndărei. Luxul exorbitant în care trăiesc traficanții de copii

×
Subiecte în articol: Țăndărei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close