Ce a declarat Băsescu la ceremonia de învestitură a Ramonei Mănescu. Antonescu a plecat înainte să audă ce a spus preşedintele despre el

de O.P.    |    D.D.    |    26 Aug 2013   •   16:21
Ce a declarat Băsescu la ceremonia de învestitură a Ramonei Mănescu. Antonescu a plecat înainte să audă ce a spus preşedintele despre el Foto: Agerpres

Preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat luni speranţa că aprecierile ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu, legate de DNA nu vor mai fi "de tip Crin Antonescu". El a adăugat că speră ca Ramona Mănescu să se ocupe de o serie de proiecte, printre care CFR Marfă sau cele legate de absorbţia fondurilor europene.

Crin Antonescu a plecat de la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, desfăşurată la Palatul Cotroceni, înainte ca şeful statului, Traian Băsescu, să îşi ţină discursul.

Preşedintele Senatului a sosit în sala Unirii, unde s-a desfăşurat ceremonia, cu circa un minut înainte de începerea ceremoniei, fiind însoţit de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Antonescu a asistat numai la momentul citirii decretului prezidenţial de numire a Ramonei Mănescu, a rostirii de către aceasta a formulei jurământului şi după ce aceasta i-a înmânat şefului statului jurământul semnat, liderul PNL a părăsit sala, înainte ca Băsescu să ia cuvântul.

Ramona Mănescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat în Monitorul Oficial

Parteneri
x close