Antena 3 CNN Actualitate Ce făcea Elena Udrea în BIROUL şefilor de la SRI. "Eu eram pentru PREŞEDINTE o sursă"

Ce făcea Elena Udrea în BIROUL şefilor de la SRI. "Eu eram pentru PREŞEDINTE o sursă"

Ce făcea Elena Udrea în BIROUL şefilor de la SRI. "Eu eram pentru PREŞEDINTE o sursă"
de O.P.    |    05 Feb 2015   •   06:53

Principala ţintă a Elenei Udrea este şeful interimar al SRI, Florian Coldea. Într-un interviu pentru televiziunea publică, Udrea a declarat că actualul şef al SRI i-a spus Alinei Bica faptul că dacă i-ar fi spus că a fost la Paris cu Elena Udrea ar fi scăpat de problemele penale.

În plus, Udrea a reluat ideea că războiul dintre ea şi Coldea a început din cauza faptul că era o sursă alternativă de informare pentru Traian Băsescu. 

În plus, mai susţine că a fost avertizată de Sebastian Ghiţă că Florian Coldea nu este de acord ca ea să intre în cursa pentru prezidenţiale.

"Doamna Bica mi-a zis, dupa scandalul fotografiilor de la Paris, ca a vorbit cu Coldea si i-a spus ca trebuia sa vina sa îi spuna inainte ca a fost cu mine la Paris si ca de regula cand are probleme, este bine sa vina sa i le spuna inainte, pentru că in 99,99% din cazuri se rezolva inainte si mie mi-a spus aceleasi lucruri din birou domnului Maior", a declarat Udrea.

Elena Udrea a mai spus că Florian Coldea vrea puterea deplină în România şi că războiul dintre ei a pornit de la faptul că era o sursă alternativă de informaţii pentru Traian Băsescu.

"Asta nu este invidie, asta e luptă pentru putere. Domnul Coldea, mi-a fost decriptata aceasta ostilitate a dansului de catre dl Sebastian Ghita. Ghita mi-a povestit (...) la o cafea (...) ca dl Coldea nu a dorit ca eu sa candidez si i-a spus sa-mi transmita lucrul asta, dar Sebastian Ghita mi l-a spus cand eu eram deja in competitie. De asemenea, ca dl Coldea ma uraste pentru ca am fost in permanenta o sursa alternativa de informare a presedintelui si ca dl Coldea este un om care vrea toata puterea in aceasta tara", a declarat Udrea.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close