Antena 3 CNN Actualitate Ce imagini au procurorii cu Liviu Dragnea. Cine are acces la cele 32 de DVD-uri cu șeful PSD

Ce imagini au procurorii cu Liviu Dragnea. Cine are acces la cele 32 de DVD-uri cu șeful PSD

Ce imagini au procurorii cu Liviu Dragnea. Cine are acces la cele 32 de DVD-uri cu șeful PSD
Sursa foto: foto: captura Antena 3
16 Mai 2018   •   16:15

Apar noi informaţii despre înregistrările audio şi video cu Liviu Dragnea în dosarul în care procurorii DNA cer 10 ani de închisoare pentru liderul PSD.

Cele 32 de DVD-uri uri cu înregistrările făcute de SRI şi în care se regăsesc elemente din viaţa privată a şefului PSD sunt acum în posesia DNA şi a Magistraţilor de la Înalta Curte.

Deocamdată, avocaţii lui Liviu Dragnea nu au acces la aceste înregistrări audio şi video.

Mai multe detalii, de la reporterul Antena 3 Roxana Ciucă:

Potrivit fostului ofițer SRI Daniel Savu, un asemenea nivel de supraveghere cerut de procurorul DNA pentru Liviu Dragnea ar trebui anchetat.

"Va trebui făcută o anchetă de ce un procuror a cerut un asemenea nivel de supraveghere a unui cetățean - chiar dacă este lider politic, este cetățean al României și i se restrâng drepturile și libertățile de o asemenea amploare. O asemenea supraveghere care să ducă la existența a 32 de DVD-uri de înregistrări, culmea, care nu sunt folosite pentru că privesc viața privată, se practică în cazuri de terorism, subiecte mult mai imprtante. Este la fel de vinovat și judecătorul care a aprobat o asemenea supraveghere operativă", a spus Daniel Savu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close