Antena 3 CNN Actualitate Ce le-a adus Moş Crăciun primarilor din România (VIDEO)

Ce le-a adus Moş Crăciun primarilor din România (VIDEO)

Ce le-a adus Moş Crăciun primarilor din România <font color=red>(VIDEO)</font>
27 Dec 2007   •   19:35

Cine zice că Moş Crăciun nu este atent la ce faci peste an se înşală. Dovada - mulţi primari şi viceprimari n-au fost în acest an pe lista de cadouri a moşului şi de aceea n-au găsit mai nimic sub brad. Chiar dacă au trecut de mult de vârsta copilăriei, mulţi primari şi viceprimari şi-ar fi dorit să fie vizitaţi de Moş Crăciun şi să primească daruri. Singurul care n-a stat la mâna Moşului a fost primarul Constanţei. Radu Mazăre a renunţat şi la cadouri şi la frigul din România pentru plajele însorite din Brazilia.

?Moş Crăciun aduce daruri doar la copiii şi oamenii cuminţi. Dacă aţi văzut voi primar cuminte...? Acestea sunt cuvintele primarului Craiovei, Antonie Solomon, care recunoaşte că Moş Crăciun şi Moş Nicolae l-au pedepsit pentru că nu a fost deloc cuminte. ?Sunt păcătos ca orice primar din România?.

Nici cu aleşii din Oradea, Galaţi şi Iaşi, Moşul n-a fost prea darnic. Mihai Groza, primarul de Oradea, povesteşte că a primit colindători şi a fost la colindat. Ăsta a fost singurul dar de sărbători. Edilul Galaţiului, Dumitru Nicolae, se plânge că a primit doar calendare şi ?băutură, că tot nu-mi place?. Viceprimarul Iaşului, Constantin Neculau, a fost mai direct: ?Moş Crăciun n-a fost darnic?.

Cei mai câştigaţi de pe urma moşului au fost de acest Crăciun prefectul de Braşov şi fiul său, dar şi viceprimarul de Târgu Mureş. Edilul braşovean a mărturisit că Moşul i-a adus promisiunea unei vacanţe în ţările calde. Lui Csegzi Sandor, Crăciunul i-a adus anul acesta cărţi.

UN MOŞ ZGÂRCIT:

Observator

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close