Antena 3 CNN Actualitate Ce legătură există între Căşuneanu jr, Bugatti Veyron şi un drum judeţean? (VIDEO)

Ce legătură există între Căşuneanu jr, Bugatti Veyron şi un drum judeţean? (VIDEO)

Ce legătură există între Căşuneanu jr, Bugatti Veyron şi un drum judeţean? (VIDEO)
11 Sep 2008   •   16:33

O şedinţă organizată de Consiliul Judeţean Prahova s-a transformat într-un adevărat scandal după ce firma Pa&Co, reprezentată de Costel Căşuneanu junior, a fost acuzată de Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, de distrugerea unui drum judeţean, prin lucrările efectuate la autostrada Bucureşti-Braşov. Cosma a ameninţat că va închide complet DJ 100B, declarându-l "calamitat" dacă această firmă va continua să-l distrugă.

Un drum judeţean nu poate fi considerat pistă de curse pentru Bugatti Veyron, Costel Căşuneanu Junior fiind primul proprietar din ţară al maşinii de peste un milion de euro. Locuitorii comunelor între care face legătura drumul în cauză (DJ 100B) îşi doresc doar să nu fie nevoiţi să circule cu tractorul prin ?craterele? create de firma de construcţii Pa&Co.

"Nu mă învăţa pe mine, că eşti prea tânăr. N-am cerut să refaceţi un drum judeţean la parametri, ci am cerut să îl întreţineţi?, a declarat enervat preşedintele CJ Prahova, adresându-se lui Căşuneanu junior.

Acesta susţinuse, în calitate de reprezentant al Pa&Co, că "degeaba va fi turnat asfalt pe acel drum, întrucât acesta se va distruge din nou (...) din cauza infrastructurii necorespunzătoare".

Discuţie aprinsă între Mircea Cosma si Căşuneanu jr.
Sursa: Bizbazar

Costel Căşuneanu jr. a încercat să-şi susţină punctul de vedere referitor la infrastructura drumului, însă Cosma a replicat: "Nu enerva acest consiliu judeţean, că nu semănăm cu altele. Nu întinde coarda mai mult decât trebuie. Nu te afli nici în judeţul Bacău, nici în Sălaj şi nici în Botoşani".

?Voi vă bateţi joc. O să reparăm acel drum şi, dacă nu va fi la fel în fiecare zi, nu mai circulaţi pe acolo", a subliniat Mircea Cosma.

Firma Pa&Co a fost ameninţată de Cosma că, dacă nu va întreţine drumul, îşi va căra materialele pentru autostradă cu elicopterele, pentru că CJ poate închide drumul pentru următorii trei ani, declarându-l "calamitat".

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close