Antena 3 CNN Actualitate Ce ne mai aduce Pasajul Băneasa. Inundaţii şi trafic de coşmar miercuri în zona lucrărilor (VIDEO)

Ce ne mai aduce Pasajul Băneasa. Inundaţii şi trafic de coşmar miercuri în zona lucrărilor (VIDEO)

Ce ne mai aduce Pasajul Băneasa. Inundaţii şi trafic de coşmar miercuri în zona lucrărilor (VIDEO)
Sursa foto: conducta sparta
15 Iul 2009   •   09:29

Lucrările la Pasajul Băneasa ar fi putut lăsa locatarii din zonă fără apă. O conductă de apă s-a fisurat miercuri dimineaţă, inundând intesecţia de la Băneasa. Lucrătorii Apa Nova au sosit la faţa locului pentru a remedia situaţia şi spun că alimenarea cu apă nu va fi afectată. Cu toate acestea, cei care stau în apropiere spun că nu este prima oară când au astfel de probleme

Pentru ca oamenii să poată traversa şoseaua, muncitorii de la firma de construcţie a pasajului au improvizat o trecere din cărâmizi. Apa curgea în continuare, astfel ca în scurt timp cărămizile nu au fost suficiente. Prin urmare muncitorii au făcut podeţe din scânduri. Unul căte unul pietonii au traversat şoseaua.

La faţa locului au ajuns şi echipajele de la Apa Nova, care au încercat să remedieze defecţiunile. Între timp, cozile de maşini se întindeau de la intersecţia de la Podul Băneasa, până la Casa Presei, distanţa fiind parcursă de unii şoferi şi în 45 de minute.





Antena 3

×
Subiecte în articol: trafic aglomerat baneasa
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close